duminică, 4 august 2013

Reguli de joc Three Card Poker(poker cu trei carti)


Jucător face un Ante și / sau pariu Pairplus Dealerul dă fiecărui jucător trei cărți și el trei cărți. Jucatorul poate examina propriile cărți. Cartilor dealerului sunt cu fața în jos. În cazul în care jucătorul a făcut pariul Ante, atunci el are trebuie să fie ori sau ridica.

Dacă falduri jucător, atunci el pierde Ante său pariu. În cazul în care jucător plusează, atunci el trebuie să facă un pariu suplimentar Redare, egal exact la pariul lui Ante. Dealer-ul va transforma peste cărțile sale.
Dealerul are nevoie de o regină mare sau mai bine pentru a se califica.

Dacă dealerul nu se califică, atunci jucătorul va câștiga chiar bani pe pariul Ante și pariul jocul va împinge. Dacă dealerul se califică, atunci mâna jucătorului va fi comparat cu mâna dealerului, mâna mai mare câștigă. Ordinea de mâini de poker este indicat mai jos.

Dacă jucătorul are cea mai mare mână de poker, atunci Ante and Play va fi atât plăti chiar bani. În cazul în care dealerul are mână de poker mai mare decât Ante and Play va pierde ambele.

Dacă jucătorul și dealerul cravată apoi Ante și pariuri Joaca va împinge. În cazul în care jucătorul a făcut pariul Ante și are un drept sau mai mare, atunci jucătorul va primi un bonus Ante, indiferent de valoarea mâinii dealerului.

Pariul Pairplus va plăti în întregime pe baza valorii de poker din mâna jucătorului, așa cum se arată în secțiunea Pairplus de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu