duminică, 4 august 2013

Regulile jocului de noroc: Texas Hold’em-


Este folosit un singur pachet de 52 de cărți. Toate cardurile conta ca valoarea sa de poker. Aces poate fi mare sau mic.
Un jucător este desemnat ca distribuitor, de obicei, cu un marker laminat. Această persoană nu are de a face fizic jocul. Cu toate acestea, este important faptul că o poziție dealer simbolic roti în jurul mesei.
Jucătorul din stânga dealerului trebuie să facă un "small blind" pariu. Jucătorul din stânga small blind trebuie să facă un "big blind" pariu. Sumele de ambele blind-uri ar trebui să fie specificate în avans. Scopul de blind-uri este de a obtine mingea rulare cu niște bani în pot.
Două cărți vor fi tratate în jos pentru fiecare jucator, incepand cu persoana din stânga dealer-ului.
Jucătorul din stânga big blind trebuie să fie call sau raise la blindul mare. Jocul la rândul său, va merge în jurul mesei în conformitate cu regulile de poker obișnuite, care presupun că cititorul cunoaște deja. Normele tabel va specifica orice limite privind dimensiunea sau numărul de raise-uri permise.
Small blind-ul poate ridica, de asemenea big blind. Dacă nimeni nu ridică big blind jucător face big blind are opțiunea de a ridica propriul său pariu. Termenul pentru aceasta este "opțiunea de big blind."
Trei cărți comune vor fi împărțite cu fața în sus în centrul mesei. Aceasta se numește "flop."
O altă rundă de pariere va rezulta, începând cu jucătorul din stânga dealer-ului.
O a patra carte comună va fi așezată cu fața în sus în centrul mesei. Acest card se numește "turn".
O altă rundă de pariere va rezulta, începând cu jucătorul din stânga dealer-ului. În general, pariul minim este dublu față de primele două runde de pariuri.
A cincea și ultima carte comună va fi așezată cu fața în sus în centrul mesei. Acest card se numește "river".
O altă rundă de pariere va rezulta, începând cu jucătorul din stânga dealer-ului. Pariul minim este în general aceleași ca etapa precedentă.
Fiecare jucător încă în joc, la final va determina valoarea cea mai mare dintre propriile sale două cărți și cinci cărți comune. Aceasta nu este o cerință pe care jucătorul folosesc ambele sale cărți. Jucatorul cu mana de valoarea cea mai mare va câștiga. În urma sunt clasamentele de mână.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu